Retningslinjer for personvern

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi, som databehandler, behandler dine personopplysninger iht. EU sin personvernforordning; også kalt «General Data Protection Regulation» (GDPR). Ved å bruke vår nettside, www.narvikbht.no aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle typer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en fysisk person som er i live.

Hva betyr behandling av personopplysninger?

Enhver operasjon som gjøres med personopplysningene, enten de er automatisert eller ikke.

Kategorier med personopplysninger vi behandler:

Kontaktinformasjon
Dersom du oppgir din kontaktinformasjon benyttes den for å kunne kontakte deg.  Og hvis du melder deg på et kurs så er det for å kunne kontakte deg for å sende deg mer informasjon.

Skjemahistorikk
Når du melder deg på et kurs så vil dine opplysninger bli lagret. Det vil si bestillingstidspunkt, bedriftsnavn, bestillerens navn, e-postadresse, stilling/verv, mobilnummer og faktureringsadresse, samt spesialkost/allergi.

Lokalisering
IP-adressen din blir lagret i Google Analytics for analysering av trafikkdata.

Målet med behandling av personopplysninger

Målet er å kunne gi deg en personlig tilpasset tjeneste, forbedre og optimalisere nettsiden, og for å forbedre kommunikasjonen mellom oss og deg som kunde.

Mottakere av personopplysninger

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma blir slettet.

Informasjonskapsler («Cookies»)

Vår nettside (www.narvikbht.no)benytter informasjonskapsler som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan lagre informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel lagres i din nettleser, og muliggjør en bedre forståelse av hvordan du bruker nettsida vår. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker den.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari, m.fl. er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at slike endringer kan føre til at enkelte nettsider ikke vil fungere optimalt.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:

Google Analytics
Google Analytics samler informasjon om hvordan du bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter i arbeidet med å forbedre nettsiden vår. Informasjonskapslene samler inn informasjon om totalt antall besøkende, hvilket land du befinner deg i, og hvilke undersider du besøker.

Hvor lenge personopplysninger lagres

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er relevant ift. målsetningene oppgitt i denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter

Du kan når som helst be om følgende når det gjelder personopplysninger registrert om deg:

  • Innsyn (i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg)
  • Rettelse av feil
  • Sletting
  • Dersom du ønsker personopplysningene tilsendt for å bruke dem andre steder kan du be oss om det.

Evt. klager på behandling som er i strid med reglene må rettes til Datatilsynet.